Sektörde Uluslararası Anlamda Öncü Olan ISSA´nın Yeni Üyesiyiz!

Sektörde Uluslararası Anlamda Öncü Olan ISSA´nın Yeni Üyesiyiz!

Sektörde Uluslararası Anlamda Öncü Olan ISSA´nın Yeni Üyesiyiz!

Peki ISSA Kimdir?

Hijyen konusunda farklı duruşuyla sağlıklı, güvenli bir yaşam ortamı sağlamayı amaçlayan ve dünyanın en eski hijyen derneği olan ISSA'nın kurucusu Alfred Richter, 1923 yılında derneği yalnızca üyeleri için değil aynı zamanda ulusun sağlığını korumak için de bir topluluğun birleşmesi gerektiğine inandığı için kurdu. Birkaç kurucu üyeyle başlayan bu yolculuk, 1966 yılına gelindiğinde uluslararası üyelerini artırdı ve ismi Uluslararası Sıhhi Tedarik Derneği olarak değiştirildi. 2005 yılına gelindiğinde temizlik hizmeti sağlayıcılarını da bünyesine katan dernek bugünkü ismine kavuştu.

Nerelerde Faaliyet Gösterir

Hijyen konusunda farkındalık oluşturmak için çalışan üyelerini verdiği eğitimlerle her anlamda destekleyen, hijyen konusunda yayınlar hazırlayan, fuarlar gerçekleştiren ve uluslararası hijyen standartlarını belirleyen ISSA, dünyanın dört bir yanına hizmet sağlıyor. 

Dünya çapında 75'ten fazla yerel, bölgesel ve ulusal derneğin yanı sıra endüstri, kamu ve önde gelen birçok toplumsal kuruluşla iş birlikteliği sürdürüyor. 10.500'den fazla distribütör, toptancı üretici, üretici temsilcisi, şirket içi hizmet sağlayıcı, konut temizliği, yayıncı ve ortak üyeyle bağlantı kurarak çalışan ISSA, 100 yıllık deneyimini üyeleriyle cömertçe paylaşıyor.

Önerilen yazılar:

UFS Kurumsal Hizmetlerinden
Hemen Faydalanın!