Havalimanın Temizliği UFS Tesis Yönetime Emanet

Havalimanın Temizliği UFS Tesis Yönetime Emanet

Havalimanın Temizliği UFS Tesis Yönetime Emanet

1974'ten beri Türkiye'de faaliyetlerini yürüten United Grouptesis yönetimi, güvenlik, otomotiv, inşaat, eğitim, sağlık, gıda ve teknoloji alanlarında çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Müşterilerine 81 il, 550 lokasyon, yaklaşık 6 bin çalışan ile entegre tesis hizmetlerini sunan United Group'un amiral gemisi UFS Tesis Yönetim, İstanbul Yeni Havalimanı'nın temizlik faaliyetlerini yönetecek. UFS Tesis Yönetim yetkilileri, grup şirketlerinin sinerjisini İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki temizlik hizmetleri işine yansıtacaklarını belirtirken, hizmetin detaylarını sektörün yolcu sayısı yoğunluğu ve zaman konusundaki hassasiyetini göze alarak faaliyetlerini gerçekleştireceklerini söyledi.

DİJİTALDEN YÖNETİLECEK

Yetkililer, tüm fazları tamamlandığında büyüklüğü 76.5 milyon metrekare alana ulaşacak, yıllık 200 milyon kişinin ulaşımının sağlanacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın temizlik hizmetini dijital takip sistemleriyle yönetmeyi hedeflediklerini ifade etti. Havalimanında hizmetin performansını etkileyecek her noktayı ölçmeyi hedefleyen şirket, grubun bünyesinde bulunan Mahrek Teknoloji'nin bu proje için özel olarak tasarladığı yazılım programı ile dijital bir platforma taşıdı. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

DÜZENLİ EĞİTİM VERİLECEK

Grubun bir diğer firması olan United Akademi yetkilileri, temizlik personellerinin düzenli eğitimlerle gelişimini destekleyerek iş verimliliğini artırmayı ve hizmet kalitesini her yeni gün sürdürülebilir kılmayı hedeflediklerini söyledi. UFS Tesis Yönetimi yetkilileri ise, yenilikçi anlayışıyla İstanbul Yeni Havalimanı'nda çağdaş ve teknolojik çözümler sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

ufs

Önerilen yazılar:

UFS Kurumsal Hizmetlerinden
Hemen Faydalanın!