İnsansız Temizlik Dönemi Başlıyor !!

İnsansız Temizlik Dönemi Başlıyor !!

İnsansız Temizlik Dönemi Başlıyor !!

Sermayemiz Yerli, Vizyonumuz Global” felsefesiyle hareket eden United Group iştiraklerinden UFS Tesis Yönetim, sektörde inovatif yaklaşımıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Singapur’da geliştirilen ECOBOT Scrub 75 ve ECOBOT Scrub 50 modellerinin Türkiye distribütörlüğünü de üstlenen UFS Tesis Yönetim, İstanbul Havalimanı’nda yapılan lansmanla “UFS Titiz” isimli son teknoloji temizlik robotunu tanıttı. Lansmanda konuşma yapan UFS Kurumsal Hizmetler Ceo’su Nazlı Uzunlar, yenilikçi bir yaklaşımla; manuel müdahaleye gerek duymaksızın, emsallerinin ötesinde; güvenilir ve çok daha kaliteli bir hizmeti başlattıklarını ifade etti.

Sürdürülebilir ve Büyümeye Odaklı Strateji Uzunlar, milli ve kültürel değerlerden ödün vermeden, küreselleşen dünyanın iş ve rekabet koşullarına uygun olarak, Türkiye ekonomisine ve toplum yararına katkı sağlama hedefiyle; müşteri odaklı hizmet, sürdürülebilir ve büyümeye odaklanmış bir strateji ile yola devam ettiklerini dile getirdi. Uzunlar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Müşterilerimizin bize emanet ettikleri alanları Entegre Tesis Yönetimi çatısı altında yöneten UFS Kurumsal Hizmetler olarak, United Group’un önde gelen firmalarından biri olmanın bir kez daha haklı gururunu yaşıyoruz. UFS markamızla profesyonel temizlik, özel güvenlik, fiziki ve elektronik güvenlik, teknik bakım ve onarım, bahçe, bitki bakım ve peyzaj, resepsiyon ve danışma, havuz bakım, ilaçlama ve haşere kontrol, catering, servis ve ikram, personel temini ve bordrolama hizmetleri gibi birçok alanda müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz. Bugün burada, UFS Tesis Hizmet adına, her geçen gün dijitalleşen dünyanın gereklerine uygun bir şekilde, bizleri lider pozisyona taşıyacak bir çalışmaya imza atıyoruz.

” Amaç Yaşam Kalitesini Artırmak “Akıllarda bazı soru işaretleri bırakmaması adına özellikle ifade etmek istediğim bir başka konu da; akıllı robotların insan gücünün alternatifi olmadığı, tamamlayıcı ve destekleyicisi olmasıdır. Her geçen gün iş yapış şekilleri değişiyor ve insan bu değişimde başrolü oynuyor. Otonomlaşma ve dijitalleşme sayesinde insanlara daha kaliteli iş ortamları oluşturma gayretindeyiz” şeklinde açıklamada bulunan Uzunlar; tek amaçlarının verimlilik değil, aksine insanın hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak olduğunu aktardı. Uzunlar, “Zor ve ağır işleri yapan değil, denetleyenin insan olması gerektiğini düşünüyoruz.

Bu noktada, teknolojiye yapılan yatırımlara inanıyoruz. Grubumuzda iki farklı teknoloji şirketimiz bulunuyor. IGA projesinde, teknoloji şirketlerimizin ürettiği yazılımları, donanımları kullanıyor ve yeniliklere yer veriyoruz. Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu inşa edenlerden olmaktır. Biz de sektörümüzde, bu hedefler dahilinde faaliyetlerimize öncü bir şekilde devam ediyoruz” dedi. İnsansız Temizlik Robotu Dönemi Başlıyor Titiz Hanım’ın teknik özelliklerinden de bahseden Uzunlar, “Bir saatte maksimum hızda 3 bin metrekare alan temizleyen Ecobot Scrub 75; altı saat boyunca şarj edilmeden ve dört adet filtresi sayesinde su değiştirmeden çalışıyor. Çevre dostu robot Titiz Hanım, yüzde 50 oranında elektrik tüketimi tasarrufu sağlıyor. Ayrıca; robotumuz kimyasal ürün kullanılmaksızın suyun nötralize özelliği ile çok daha yüksek temizlik performansı sunuyor. Şu anda dünyanın birçok tesisinde çalışan robotlarımız, özellikle büyük metrekarelere sahip havalimanlarında, otellerde ve alışveriş merkezlerinde tercih ediliyor” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

ufs

Önerilen yazılar:

UFS Kurumsal Hizmetlerinden
Hemen Faydalanın!