Peryön Akademi & Strateji Dinamikleri Lab’ın düzenlediği “ŞİRKETLER ARASI STRATEJİ TURNUVASINA” KATILIYORUZ.

Peryön Akademi & Strateji Dinamikleri Lab’ın düzenlediği “ŞİRKETLER ARASI STRATEJİ TURNUVASINA” KATILIYORUZ.

Peryön Akademi & Strateji Dinamikleri Lab’ın düzenlediği  “ŞİRKETLER ARASI STRATEJİ TURNUVASINA” KATILIYORUZ.

Bilgi ve zihin yapımızı geliştireceğimiz, yeni beceriler kazanacağımız, iş rekabeti heyecanıyla keyif alacağımız bir öğrenme deneyimini yaşayacağız bu turnuvada amaç; iş akışında, deneyime dayalı olarak stratejik düşünme, iş ve ticaret zekası başlığı altında topladığımız becerilerimizin farklı bir seviyeye gelmesini sağlamak.

 

Bu programda; tıpkı gerçek hayattaki iş olaylarının akışında olduğu gibi, rekabeti analiz ederek, alternatifler üreterek, kararlar alarak, uygulama sonuçlarını gözden geçirerek ve en önemlisi zihinlerimizdeki varsayımları sorgulayarak takım arkadaşlarımızla  iş olaylarını en yukarıdan anlamayı, öğrenmeyi sağlayacağız. Başaran stratejinin tasarım ve uygulamasını gerçek rekabete dayalı olarak deneyimleyeceğiz.

 

Gerçek şirket fonksiyonları ve iş piyasalarını modellediğimiz Strateji Dinamikleri Lab.  platformunda, gerçek risk ve zarara katlanmaksızın iş olaylarının içinde yaşıyor, kararlar alıyor, sonuçları görüyor, kısaca işin dinamiklerini CEO/GM zihin yapısıyla öğreniyor olacağız. Diğer takımlarla tıpkı gerçek hayattaki gibi bir piyasada, kıyasıya iş rekabeti içinde, başaran stratejinin tasarım ve uygulamasını gerçekleştireceğiz.  Hem de şirketimizi takım arkadaşlarımızla tam yetki ve sorumlulukla biz yönetiyoruz; bütün kararları takım olarak biz alıyoruz. Bunu 10 yıl(tur) gerçekleştiriyoruz. 

 

O nedenle “10 yıl kendi CEO’nu yaşa!!!”  sloganıyla katılacağımız turnuvada  UFS Kurumsal Hizmetler

 çatısı altındaki şirketlerimizi temsilen yarışacak olan ekibimize başarılar diliyor, tüm ekiplerimizin ve çalışanlarımızın da sürece ilişkin katkı ve desteklerini bekliyoruz.

Önerilen yazılar:

UFS Kurumsal Hizmetlerinden
Hemen Faydalanın!